Модул 1 - Със себе си
Модул 2 - Аз и другите
Модул 3 - В класната стая, където създаваме култура, обединяваща учене и емоция
Модул 4 - "Аз като учител"

Добре Дошли!

На път сте да започнете това учебно приключение!

Поздравления за проявената смелост и любознателност!

Този курс ще ви предостави множество ценни инструменти, така че да може да укрепите своите социално – емоционални умения и в същата степен да допренесете за това вашите ученици да развият техните. Ще научите техники за управление на класната стая, които ще ви позволят да създадете положителна и безопасна учебна среда.

С други думи този курс ще ви помогне да бъдете този учител, който винаги сте искали да бъдете!

Ще преживеете опит в обучението, който ще започне с моменти на самоанализ и саморефлексия, процес, в който ние ще ви насочим, за да можете да надникнете в своята същност и да се опознаете малко по-задълбочено.

След това ще се доближите до много ценни знания за това как да изградите положителни взаимоотношения с другите. Ще се сдобиете със специфични инструменти, чрез които да помогнете на учениците си да развият своите социално – емоционални умения. Накрая ще научите техники за изграждане на безопасна, позитивна и благоприятна среда в класната стая, за да подпомагате формирането характера и отдадеността не само у учиниците, а и у самите себе си.

След завършване на този курс се надяваме, че ще усетите позитивна промяна в своето си усещане за благосъстояние, в способността да се справяте със стреса и силните емоции, в увереността си да преподавате социално – емоционални умения и да ръководите виртуозно класната стая.

Всеки урок във виртуалния курс Е.М.И.Н.Е. съдържа четири стъпки:  ”ЧУВСТВАМ, МИСЛЯ, ДЕЙСТВАМ И РЕФЛЕКТИРАМ”.

Стъпките “ЧУВСТВАМ” и ”МИСЛЯ” ще бъдат коментирани във видеоклиповете към всеки от уроците. А стъпките ”ДЕЙСТВАМ” и “РЕФЛЕКТИРАМ” ще бъдат поетапно разглеждани след всяко видео.

Да започваме!!!

Пълен достъп до цялото съдържание на Prepodavame.bg

  • Над 1000 статии по всички предмети
  • Готови уроци и приложими практики
  • 25+ онлайн обучения със сертификат
  • Над 100 работни листове, шаблони и наръчници
  • Обучения за вътрешноучилищна квалификация
  • Архив с над 150 уебинари и бюлетини