--- 18 април | 18:00 ---

Webinar: Прогресивно образование - подход за цялостно ученическо развитие

Ако търсите практически инструменти, с които да подпомогнете цялостното развитие на вашите ученици - като личности със свои интереси и лични стремежи, като граждани с проактивно и конструктивно участие в социалния живот, и като професионалисти, в работната сфера,

Този уебинар е точно за вас!

Ако търсите практически инструменти, с които да подпомогнете цялостното развитие на вашите ученици - като личности със свои интереси и лични стремежи, като граждани с проактивно и конструктивно участие в социалния живот, и като професионалисти, в работната сфера, То този уебинар е точно за вас! .

Този уебинар е точно за вас!

Регистрирай се

Тази форма е недостъпна.

По време на уебинара ще научите

Постоянен и системен образователен прогрес

Каква е тайната на успешните и устойчиви иновации?

Свобода и отговорност

Как споделеното лидерство води до по-добри резултати?

Ученикът в центъра

Как се преподава с мисъл за всеки ученик?

Кой е водещият?

olga ninova
Олга Нинова-Траянова Образователен експерт
Олга Нинова е председател на Институт за прогресивно образование (ИПО) от 2019 г. и член на сдружението от 2015 г.. Олга е учител по езици в гимназиален етап, обучител, методист и образователен консултант с дългогодишен опит в сферата на подкрепата за висококачествено професионално развитие на педагози и училищни екипи. Започва учителската си кариера през 2011 г. в първия випуск на програмата "Нов път към преподаването" към "Заедно в час". В ИПО развива иновативната методика за преподаване на математика JUMP Math и програмата "Училище за учители". От 2022 г. Олга е ментор на училищни екипи по програмата "Училище за пример" на Заедно в час. Поле на интерес за Олга е интегрирането и развиване на умения, компетентностния подход и цялостната парадигма на прогресивното образование в училищата в България. Участва в разработване на наръчници и ресурси по темата в международни проекти и екипи.

Сподели с колеги

Уебинарът ще се проведе на 18 април от 18:00 часа. Подходящо е за учители, родители, директори, училищни психолози, логопеди. Споделете с колеги и приятели.

Facebook
Email
WhatsApp
Telegram
LinkedIn

Запази своето място

  • Достъп до уебинара
  • Презентация с практични идеи
  • Възможност за задаване на въпроси
  • Допълнителни ресурси и материали
БЕЗПЛАТНО