--- 7 септември | 18:00 ---

Webinar: Позитивната дисциплина - ключ към успешното управление на класната стая

Моделът на позитивната дисциплина е предназначен да учи младите хора да станат отговорни, уважителни и изобретателни членове на своите общности и учителите играят важна роля в създаването на подходяща среда и опит, чрез които да направят това реалност.
Ако и Вие търсите начин как да се свържете с учениците, с които Ви е трудно, ако желаете да научите какви подходи може да приложите в класната стая и извън нея, използвайки взаимно уважение, а не наказание,

този уебинар е точно за вас!

Усвояването на академични знания отдавна не е достатъчно, за да бъдат учениците ни успешни в бързо променящия се свят около тях. За да са подготвени за изненадите и предизвикателствата, който бъдещето крие - е необходимо да развиваме целенасочено и техните социално-емоционални умения! Ако искате да разберете кои ресурси са подходящи и как да ги използвате в класната си стая.

Този уебинар е точно за вас!

Регистрирай се

Тази форма е недостъпна.

По време на уебинара ще научите

Позитивна дисциплина

Каква е същността на модела за позитивна дисциплина? Какви са основните характеристики?

Учебна среда

Каква е връзката между саморегулацията и позитивната училищна среда?

Стратегии

Как да създадете позитивно образователно пространство от първия учебен час?

Кои са водещите?

zoya
Зоя Абаджиева Чалъкова Д-р по педагогика
д-р Зоя Абаджиева Чалъкова е доктор по педагогика с профил клинична социална работа. Професионалната и практика и дава възможност да работи с учители, родители, юноши, със семейства с деца със специални потребности и хора с психични разстройства. Опитът и в социалната и консултативната работа е изградил у нея умения за предоставяне на качествена грижа, в рамките на широка гама от услуги фокусирани върху психично здраве. Придобила е богати и разнообразни знания и умения, които са пряко свързани с реализацията и като педагог и психо – социален консултант. Счита себе си за уверен, практичен и емпатичен специалист. А умението и да изслушва, аналитичността и честността и са от съществено значение при предоставянето на качествена услуга. Зоя е отдадена на професията си и на предизвикателствата, които предоставя, както в личен, така и в професионален план. Вярва, че притежава уменията - професионални и лични, необходими на всеки един специалист в областта на психичното здраве и социалната работа като цяло.
zheni
Женя Чумпилева Социален педагог и психолог
Последните две десетилетия Женя Чумпилева е посветила на работа върху личностното си израстване, това да бъде по-добър и осъзнат човек, използвайки всички възможни средства и въпреки обстоятелствата. Завършва бакалавърската си степен по специалността „Социална педагогика“, и Магистърска степен по „Приложна психология“. Вдъхновена от работата си с деца със специални нужди се дипломира като „Рехабилитатор“към Медицинския колеж в град Варна. Във вътрешния свят обаче, нищо не се случва така последователно и ясно, но все пак за навигация в него, Жени използва „социално-емоционалния си компас“. Той й помага да преоткрива себе си, собствените си усещания, мислите и действията, които те пораждат. Помага й да разбира и приема другите хора, да се свързва ефективно с тях, да е социално ангажирана, да разрешава сложни или конфликтни ситуации и да взима отговорни решения, касаещи нейното и обществено благополучие. Ако трябва да опише себе си с три думи, Жени би избрала следните - свободолюбива, експериментатор, толерантна.

Сподели с колеги

Уебинарът ще се проведе на 7 септември от 18:00 часа. Подходящо е за учители, родители, директори, училищни психолози, логопеди. Споделете с колеги и приятели.

Facebook
Email
WhatsApp
Telegram
LinkedIn

Запази своето място

  • Достъп до уебинара
  • Презентация с практични идеи
  • Възможност за задаване на въпроси
  • Допълнителни ресурси и материали
БЕЗПЛАТНО