--- 4 октомври | 18:00 ---

Webinar: Как да влезем в час с климатичните промени?

Обучението за климатични промени не изгражда само отговорно отношение към заобикалящия ни свят. През него учениците се научават да оценяват различни факти и да правят свои собствени заключения и изводи, да предлагат решения, базирани на данни. Независимо в каква област ще се реализират след училище, за тях като професионалисти, а и като личности, е изключително важно да умеят да използват информацията и да балансират противоположните гледни точки.
Ако се чудите как обучението за климатичните промени да стане част от учебния процес и във вашето училище, то

този уебинар е точно за вас!

Обучението за климатични промени не изгражда само отговорно отношение към заобикалящия ни свят. През него учениците се научават да оценяват различни факти и да правят свои собствени заключения и изводи, да предлагат решения, базирани на данни. Независимо в каква област ще се реализират след училище, за тях като професионалисти, а и като личности, е изключително важно да умеят да използват информацията и да балансират противоположните гледни точки. Ако се чудите как обучението за климатичните промени да стане част от учебния процес и във вашето училище, то .

този уебинар е точно за вас!

Регистрирай се

Тази форма е недостъпна.

По време на уебинара ще научите

Разработени уроци и учебни материали

Как да провеждате ангажиращи уроци по темата за климатичните промени в 5.-12.клас?

Проектно базирано обучение

Как да осъществите заедно с учениците проект по темата за климатичните промени?

Добри практики от класни стаи

Как да намерите вдъхновение от работата на колеги и техните ученици?

Кой е водещият?

julia
Юлия Мишкова Обучител и автор на учебни материали
Юлия е завършила специалност "Минало и съвремие на Югоизточна Европа" в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Малко след завършването си става част от програмата “Заедно в час” и 3 години преподава по история. Опитът, който натрупва като учител, както и академичните й интереси, я убеждават, че образованието е най-смислената инвестиция за развитието на обществото. Затова и вярва, че образованието трябва да се развива и да отговаря на индивидуалните потребности на учениците, нуждите на съвремието и предизвикателствата на бъдещето.

Сподели с колеги

Уебинарът ще се проведе на 4 октомври от 18:00 часа. Подходящо е за учители, родители, директори, училищни психолози и др. Споделете с колеги и приятели.

Facebook
Email
WhatsApp
Telegram
LinkedIn

Запази своето място

  • Достъп до уебинара
  • Наръчник за преподаване на климатични промени
  • Презентация с практични идеи
  • Възможност за задаване на въпроси
  • Допълнителни ресурси и материали
БЕЗПЛАТНО