--- 24 февруари | 18:30 ---

Webinar: 5 игри, които да пробвате на живо и онлайн. Дигитални ресурси и игри за всяка класна стая.

Учениците (а и възрастните) прекарват все повече време от деня си в играенето на игри. Желанието за игра е вродено във всеки, но не всеки вид игра може да е полезен. Ако искате да разберете как да използвате игрите и други активности във ваша полза в клас, или просто имате нужда от идеи как да "излъжете" учениците да учат чрез игра,

този уебинар е точно за вас!

Учениците (а и възрастните) прекарват все повече време от деня си в играенето на игри. Желанието за игра е вродено във всеки, но не всеки вид игра може да е полезен. Ако искате да разберете как да използвате игрите и други активности във ваша полза в клас. Или просто имате нужда от идеи как да "излъжете" учениците да учат чрез игра,

този уебинар е точно за вас!

По време на уебинара ще научите

Игрите в училище

Защо е важно учениците да играят и как игрите ги правят по-добри ученици. Как да подобрите компетенциите и академичните резултати на учениците чрез игри.

Онлайн инструменти

За съществуването на няколко онлайн инструмента - игри, активности, платформи и уеб сайтове и как да ги приложите в клас по различни предмети.

Играйте и на живо

За кои игри ще ви е нужен интернет и устройства и кои игри можете да организирате "офлайн". Практични идеи как да превърнете онлайн игра в полезно занимание и на живо.

БОНУС! Всеки регистрирал се за уебинара ще получи и готов файл за игра, лесен за адаптиране към различни предмети и теми.

Уебинар - Дигитални ресурси и игри за всяка класна стая. 3 игри, които да изпробвате на живо и онлайн.

Кой е водещият?

Симон Желязков
Симон Желязков Учител
Симон е учител по английски език от 6 години. Ентусиазиран е за проектно-базирано обучение и винаги търси начини да предостави вълнуващи възможности на учениците си. Всяка година дигитализира преподаването си все повече, а през последните две преподава на паралелки по модела 1:1. Постоянно открива нови технологии, уеб сайтове, приложения и стратегии, които да превърне в интересни уроци. Това е и неговата учителска мантра - учениците учат най-добре, когато им е интересно.

Игрите и активностите са едни от методите, които позволяват на учителя да направи класната стая по-интересна и ангажираща за учениците. В помощ на всеки учител сме подготвили много практични идеи, а ако искате да разберете какво купи New York Times в края на януари, какви са другите части от “колекцията” им и как Вие можете да ги използвате в клас, се запише в уебинара. 

 

6 Игри за раздвиждване в класната стая и какви са ползите от тях

Сподели с колеги

Уебинарът ще се проведе на 24 февруари от 18:30 часа. Подходящо е за учители, родители, директори, училищни психолози, логопеди. Споделете с колеги и приятели.

Facebook
LinkedIn

Билет + Уроци

  • Достъп до уебинара
  • Презентация с практични идеи
  • Възможност за задаване на въпроси
  • Допълнителни ресурси и материали
  • Готов файл за игра, който е лесен за адаптиране към различни теми
БЕЗПЛАТНО