--- 22 ноември | 18:00 ---

Webinar: Права и задължения - Как да намерим баланс с учениците?

Децата, с които работите, често се бунтуват срещу задълженията, които имат, не познават добре правата си и рядко поемат инициативата? Не сте сигурни как да ги подкрепите да изразяват конструктивно своето мнение и да участват отговорно във взимане на решения, които ги засягат? Вярвате, че учениците заслужават да бъдат пълноправни участници в училищната общност, но се чудите как да създадете подходящата за това училищна култура?

Този уебинар е точно за Вас!

Регистрирай се

Тази форма е недостъпна.

По време на уебинара ще научите

Учебна рамка

Какви елементи включва обучението по права на децата и защо е важно бъде интегрирано в учебния процес?

Интерактивни уроци

Как да преподавате успешно готови уроци по темата и за какво да внимавате в час?

Системна промяна

Как изглежда училищната култура, която подкрепя правата на всяко дете и как може да я създадете?

Кои са водещите?

stefan lazarov
Стефан Лазаров Обучител
Стефан има богат опит в координирането на проекти в сферата на образованието и в пряката работа с учители и училищни екипи. Силно вярва, че само чрез съвместна работа между различните заинтересовани страни и чрез подкрепа и конструктивен диалог с държавните институции е възможна положителна промяна. През последните години работата му е насочена към популяризирането на Образованието по права на децата, както и развитието на уменията на 21 век.
Права и задължения - Как да намерим баланс с учениците?
Пламена Николова Директор " Политики за децата" и автор
Пламена Николова е директор „Политики за децата” в Национална мрежа за децата. Има 5-годишен опит в преподаването на предметите от философски цикъл и теория на културата в гимназиален етап. Като част от екипа на Национална мрежа за децата работи за това гласът на децата да бъде чут на най-високо държавно ниво и възрастните да развият чувствителност и разбиране колко е важно да отглеждат мислещи и активни млади хора с изявена гражданска позиция. Съавтор е на уроците по права на децата за първи гимназиален етап.

Сподели с колеги

Уебинарът ще се проведе на 22 ноември от 18:00 часа. Подходящо е за учители, родители, директори, училищни психолози, логопеди. Споделете с колеги и приятели.

Facebook
Email
WhatsApp
Telegram
LinkedIn

Запази своето място

  • Достъп до уебинара
  • Презентация с практични идеи
  • Възможност за задаване на въпроси
  • Допълнителни ресурси и материали
БЕЗПЛАТНО