Prepodavame.bg

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Безплатно
Започни

КУРС

СЕУ за всеки учител – как да развиваме своите социално-емоционални умения?

Отключете своя потенциал като учител с курса “СЕУ за всеки учител: как да развиваме своите социално-емоционални умения?”. Открийте нови инструменти за управление на вашите реакции и подобряване на вашето благополучие в класната стая. Развийте своите социално-емоционални компетенции, за да направите преподаването си още по-въздействащо и пълноценно за всеки ваш ученик.  

Курсът е отворен за безплатно записване до 31.03.2023г.

За да се запишете трябва да влезете в профила си или да се регистрирате безплатно

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Безплатно
Започни

За курса

Този онлайн курс е предназначен за активни учители, които искат да задълбочат разбирането си за себе си и реакциите си в класната стая. Нашата програма се фокусира върху развитието на учителските социално-емоционални компетенции с цел по-пълноценно и ефективно преподаване в час. 

Курсът включва седем видео лекции, задачи за активно учене  към всяка една, както и провокиращи размисъл въпроси, които поставят участниците в центъра на учебния процес. 

Към всеки урок са предоставени и допълнителни материали, с които любопитните участници могат да надградят знанията си. 

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Ще научите как да

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Безплатно
Започни

Съдържание

Водещ

eva-1024x1024
Евелина Лафчийска СТАРШИ СПЕЦИАЛИСТ “ОБУЧЕНИЕ НА УЧИТЕЛИ"
Евелина е старши специалист “Обучение на учители” втора година в програма “Нов път в преподаването” на “Заедно в час” от 2019 година. Завършила е психология в Нов български университет, като опитът ѝ се развива в направлението системна динамика и отношения. Работи дълго в сферата на образованието, като задълбочава опита си в обучения на учители, деца и родители. Развива експертизата си в социалната перспектива на използване на дигиталните технологии в училище, безопасността на децата във виртуална среда и здравословната и подкрепяща комуникация между училището и семейството.

Отзиви

Това беше един от най-добрите курсове, които съм гледала. Видео уроците в комбинация с допълнителните материали и задачи - определно ми помогнаха да задълбоча разбирането си по темата, но и да опитам на практика предложените стратегии.

Иванка Михалевска Учител

Този курс беше истинска наслада. Лекторката е страхотна. Обяснява много ясно и чрез конкретни примери сложните концепции. Нямам търпение да приложа всичко, което научих с децата си.

Мария Ганчева Родител

Много добър курс. Концепциите са много добре обяснени. Записах се за курса, заради нуждата ми да работя върху емоционалната си интелигентност и определно очакванията ми се оправдаха.

Димитрина Иванова Учител

  Какво получавате

  Започнете да учите още днес

  СЕУ за всеки учител - как да развиваме своите социално-емоционални умения?

  Споделете

  Често задавани въпроси

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

  На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него. Някои от курсовете трябва да бъдат предварително закупени.

  Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

  Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

  Може да закупите курса с дебитна или кредитна карта. 

  Ако имате нужда от фактура може да пишете на courses@prepodavame.bg с данните на вашата организация и ще ви изпратим фактура. 

  Вашият текущ статус
  Не си вписан
  Цена
  Безплатно
  Започни
  0
  Споделете в коментар своите мисли!x

  Пълен достъп до цялото съдържание на Prepodavame.bg

  • Над 1000 статии по всички предмети
  • Готови уроци и приложими практики
  • 25+ онлайн обучения със сертификат
  • Над 100 работни листове, шаблони и наръчници
  • Обучения за вътрешноучилищна квалификация
  • Архив с над 150 уебинари и бюлетини