Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Безплатно

КУРС

Нагласа за развитие и как да я придобием

Къде се крият причините за успеха в училище и извън него? Едно е сигурно – те излизат отвъд академичното знание и обхващат поредица от нашите личностови черти, нагласи и умения. Нагласата за развитие е сред тях. Тя е едно от тези на пръв поглед малки детайли, които всъщност чертаят различно бъдеще за децата, у които тя е стимулирана. В този курс ще научиш какво е нагласата за радвитие и как да развиеш у теб и твоите деца. 

Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Безплатно

За курса

В този курс заедно ще си отговорим на 3 основни въпроса, а именно:

  • Какво представлява нагласата за развитие и защо ни е необходима, за да сме успешни?
  • Как да развиваме тази нагласа в учениците, децата ни и в самите нас?
  • Как да сме сигурни, че учениците вървят по пътя към нагласата за развитие?

В края на курса ще си тръгнете с различни стратегии за мотивиране на учениците, примери от класната стая и инструменти за развиване на тази ценна нагласа.

Но може би все още се колебаете дали този курс е за вас?

Ще се опитам да ви помогна!

Ако искате да покажете на учениците си, че си струва да полагат усилия и да не се отказват, когато им е трудно, този курс е за вас.

Ако не знаете как да убедите учениците си, че успехът се постига с много труд и изисква време и отдаденост, този курс е за вас.

Ако на вас самите понякога ви идва да зарежете всичко, ако все по-често се питате какъв е смисълът да продължавате да гоните високи очаквания, стандарти и цели, този курс е за вас!

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Какво ще научиш

Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Безплатно

Съдържание

Водещи

mila-ivanova
Мила Иванова СТАРШИ СПЕЦИАЛИСТ "УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО"
Мила е старши специалист “Управление на съдържанието” във фондация “Заедно в час” от 2017 г. През 2012 г. завършва „История на изкуството и бизнес” в Шотландия, а през 2013 се присъединява към третия випуск на програмата на „Заедно в час“. В продължение на две години преподава английски език, предприемачество и маркетинг в Професионална гимназия по туризъм, град Самоков. След двете години в програмата продължава да се занимава с лични образователни проекти и преподава една година в училище в София.
eva-1024x1024
Евелина Лафчийска СТАРШИ СПЕЦИАЛИСТ “ОБУЧЕНИЕ НА УЧИТЕЛИ"
Евелина е старши специалист “Обучение на учители” втора година в програма “Нов път в преподаването” на “Заедно в час” от 2019 година. Завършила е психология в Нов български университет, като опитът ѝ се развива в направлението системна динамика и отношения. Работи дълго в сферата на образованието, като задълбочава опита си в обучения на учители, деца и родители. Развива експертизата си в социалната перспектива на използване на дигиталните технологии в училище, безопасността на децата във виртуална среда и здравословната и подкрепяща комуникация между училището и семейството.

Отзиви

Това беше един от най-добрите курсове, които съм гледала. Курсът ми помогна да развия мисленето си за ученето - от лежерно учене до продължаваме да учим през целия живот.

Нагласа за развитие и как да я придобием
Иванка Михалевска Учител

Този курс беше истинска наслада. Водещите са страхотни и много приятни за слушане, а материалът беше поднесен логично и много интересно. Нямам търпение да приложа всичко, което научих с децата си.

Мария Ганчева Родител

Много добър курс за нагласа за развитие. Концепциите са много добре обяснени, а инструктурките помагат, за да се разберат идеите и примерите. Записах се за курса, за да валидирам разбирането си за нагласата за развитие и въпреки това научих нови неща. Страхотен курс!

Нагласа за развитие и как да я придобием
Димитрина Иванова Учител

Какво получавате

Започнете да учите още днес

Нагласа за развитие и как да я придобием

Споделете

Често задавани въпроси

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него. Някои от курсовете трябва да бъдат предварително закупени.

Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

Може да закупите курса с дебитна или кредитна карта. 

Ако имате нужда от фактура може да пишете на courses@prepodavame.bg с данните на вашата организация и ще ви изпратим фактура. 

Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Безплатно

За инструктора

+4006 записани
Не е регистриран

Курса Включва

  • 11 Уроци
  • Курса Сертификат