Prepodavame.bg

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Безплатно
Започни

КУРС

Социално-емоционално учене и култура на класната стая

Искате да създадете положителна и приобщаваща среда в класната стая, където вашите ученици да развиват пълния си потенциал? Искате да научите ефективни стратегии за насърчаване на социално-емоционалните умения като самосъзнание, емпатия и отговорно вземане на решения? 

Този курс е точно за вас! 

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Безплатно
Започни

За курса

В този курс ще откриете практически инструменти и техники за изграждането на силно чувство за общност във вашата класна стая и за развиването на социално- емоционалните умения на вашите ученици. Ще научите как да създадете безопасна и подкрепяща среда, която насърчава сътрудничеството, уважението и добротата.

Чрез увлекателни видео уроци, интерактивни дейности и примери от реални класни стаи ще придобиете по-задълбочено разбиране за значението на СЕУ в образованието и как то може да подобри академичните резултати, да намали проблемното поведение и да насърчи успеха през целия живот на вашите ученици.

До края на курса ще имате уменията и увереността да създадете положителна култура в класната стая, която насърчава социалното и емоционално учене и помага на вашите ученици да станат най-добрите свои версии.

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Ще научите как да

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Безплатно
Започни

Съдържание

Водещи

yulia m (400 × 400 px)
Юлия Мишкова Старши специалист "Обучение на учители"
Юлия се занимава активно с обучения и подкрепа на учители във фондация „Заедно в час“, както и със създаването на работни материали за развиване на социално-емоционални умения, медийна грамотност, гражданска активност, климатично образование и преподаване на история.

Отзиви

Честно казано бях леко скептична, но се радвам, че дадох шанс на курса, защото научих много интересни неща. Благодарение на допълнителните учебни материали моите първокласници ще имат успешен старт в училище!

Социално-емоционално учене и култура на класната стая
Петя Михалева Учител

Преподавам по математика и не бях сигурна, че този курс ще ми е полезен, но миналата година започнах работа с нов клас, в който има голям процент ромски ученици. Бързо осъзнах, че повечето от тях не разбират нито какво им обяснявам, нито какво пише в учебника. Реших, че няма какво да губя и изгледах курса. Трябва да ви кажа, че предложените практики наистина работят!

Теодора Терзийска Учител по математика

Най-после! От години работя в училище, в което повечето ученици са от малцинствата и с колегите правим чудеса от храброст, за да постигнем поне някакво ниво на базова грамотност. Сега вече имаме и тази допълнителна теоретична и практическа подготовка да го направим.

Социално-емоционално учене и култура на класната стая
Розалия Кехайова Учител

  Какво получавате

  Започнете да учите още днес

  Социално-емоционално учене и култура на класната стая

  Споделете

  Често задавани въпроси

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

  На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

  Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

  Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

  Курсът е напълно безплатен.

  Всички материали и допълнителни ресурси могат да бъдат намерени в секцията за Билингви.

  Вашият текущ статус
  Не си вписан
  Цена
  Безплатно
  Започни

  Пълен достъп до цялото съдържание на Prepodavame.bg

  • Над 1000 статии по всички предмети
  • Готови уроци и приложими практики
  • 25+ онлайн обучения със сертификат
  • Над 100 работни листове, шаблони и наръчници
  • Обучения за вътрешноучилищна квалификация
  • Архив с над 150 уебинари и бюлетини