КУРС

Култура на класната стая

Повечето учители споделят, че един от основните източници на стрес в работата им е вечната дилема „Да преподавам или да се разправям с дисциплината?”. Ако и вие търсите начини и идеи как да прекарвате повече време в преподаване и по-малко време в борба с дисциплината, значи този курс е точно за вас.
Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

За курса

Изграждането на добра култура на класната стая е предпоставка, за да тече гладко и ефективно учебният процес. Много педагози пропускат тази стъпка и веднага се впускат в преподаването на учебния материал, защото си мислят, че ще изостанат. В този курс ще научите, че инвестираното време за изграждането на добра култура в клас всъщност е ключово и помага за всички останали учебни процеси.

По време на курса ще ви разкажем как изглежда доброто управление на класната стая, ще ви дадем конкретни стратегии и ще посочим често срещани грешки, които да избягвате. Подготвили сме ви 3 модула с 11 видеа и много допълнителни материали, които да ви помагнат да омагьосате своите ученици и да станете любимият им учител.

Курсът включва

Влезте в профила си, за да започнете курса или да продължите.

Споделете курса с колеги

В края на курса ще можете

1
Какво е култура на класната стая и защо е толкова важна
2
Как да изграждате позитивни взаимоотшения с вашите ученици
3
Какви грешки да избягвате при управлението на класната стая
4
Кои са 7 супер сили на ефективното преподаване и как да ги използвате
5
Нови стратегии в класната стая и как да знаете, че работят
6
Коя е най-успешната стратегия да грабнете вниманието на учениците

Водещи

Мая Стоянова-Уорнър
Мая Стоянова-Уорнер
Създател на образователно съдържание
Мая Стоянова-Уорнер създава създава съдържание на образователна тематкика за "Заедно в час" от края на 2017 г. Започва преподавателската си практика първо в частно училище в София, а след това преподава английски език и в СУ "Отец Паисий" в град Самоков като участник в програма на "Заедно в час" от 2012 до 2014г. Тя е сред редакторския екип на българското издание на книгата "Да преподаваме с мисъл за бедността".
Мила Иванова
Старши специалист "Управление на съдържанието"
Петко Иванов
Ръководител Prepodavame.bg

Отзиви

Честно казано бях леко скептична, но се радвам, че дадох шанс на курса, защото научих много интересни неща. Благодарение на допълнителните учебни материали моите първокласници ще имат успешен старт в училище!

Петя Михалева Учител

Преподавам по математика и не бях сигурна, че този курс ще ми е полезен, но миналата година започнах работа с нов клас, в който има голям процент ромски ученици. Бързо осъзнах, че повечето от тях не разбират нито какво им обяснявам, нито какво пише в учебника. Реших, че няма какво да губя и изгледах курса. Трябва да ви кажа, че предложените практики наистина работят!

Теодора Терзийска Учител по математика

Най-после! От години работя в училище, в което повечето ученици са от малцинствата и с колегите правим чудеса от храброст, за да постигнем поне някакво ниво на базова грамотност. Сега вече имаме и тази допълнителна теоретична и практическа подготовка да го направим.

Розалия Кехайова Учител

Какво получавате

Често задавани въпроси

Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

Курсът е напълно безплатен.