КУРС

Култура на класната стая

Повечето учители споделят, че един от основните източници на стрес в работата им е вечната дилема „Да преподавам или да се разправям с дисциплината?”. Ако и вие търсите начини и идеи как да прекарвате повече време в преподаване и по-малко време в борба с дисциплината, значи този курс е точно за вас.
Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

За курса

Изграждането на добра култура на класната стая е предпоставка, за да тече гладко и ефективно учебният процес. Много педагози пропускат тази стъпка и веднага се впускат в преподаването на учебния материал, защото си мислят, че ще изостанат. В този курс ще научите, че инвестираното време за изграждането на добра култура в клас всъщност е ключово и помага за всички останали учебни процеси.

По време на курса ще ви разкажем как изглежда доброто управление на класната стая, ще ви дадем конкретни стратегии и ще посочим често срещани грешки, които да избягвате. Подготвили сме ви 3 модула с 11 видеа и много допълнителни материали, които да ви помагнат да омагьосате своите ученици и да станете любимият им учител.

Курсът включва

Влезте в профила си, за да започнете курса или да продължите.

Споделете курса с колеги

В края на курса ще можете

1
Какво е култура на класната стая и защо е толкова важна
2
Как да изграждате позитивни взаимоотшения с вашите ученици
3
Какви грешки да избягвате при управлението на класната стая
4
Кои са 7 супер сили на ефективното преподаване и как да ги използвате
5
Нови стратегии в класната стая и как да знаете, че работят
6
Коя е най-успешната стратегия да грабнете вниманието на учениците

Водещи

Мая Стоянова-Уорнър
Мая Стоянова
Създател на образователно съдържание
Мая Стоянова-Уорнер създава създава съдържание на образователна тематкика за "Заедно в час" от края на 2017 г. Започва преподавателската си практика първо в частно училище в София, а след това преподава английски език и в СУ "Отец Паисий" в град Самоков като участник в програма на "Заедно в час" от 2012 до 2014г. Тя е сред редакторския екип на българското издание на книгата "Да преподаваме с мисъл за бедността".
Мила Иванова
Старши специалист "Управление на съдържанието"
Петко Иванов
Главен редактор в prepodavame.bg

Отзиви

Честно казано бях леко скептична, но се радвам, че дадох шанс на курса, защото научих много интересни неща. Благодарение на допълнителните учебни материали моите първокласници ще имат успешен старт в училище!

Петя Михалева Учител

Преподавам по математика и не бях сигурна, че този курс ще ми е полезен, но миналата година започнах работа с нов клас, в който има голям процент ромски ученици. Бързо осъзнах, че повечето от тях не разбират нито какво им обяснявам, нито какво пише в учебника. Реших, че няма какво да губя и изгледах курса. Трябва да ви кажа, че предложените практики наистина работят!

Теодора Терзийска Учител по математика

Най-после! От години работя в училище, в което повечето ученици са от малцинствата и с колегите правим чудеса от храброст, за да постигнем поне някакво ниво на базова грамотност. Сега вече имаме и тази допълнителна теоретична и практическа подготовка да го направим.

Розалия Кехайова Учител

Какво получавате

Често задавани въпроси

Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

Курсът е напълно безплатен.