Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

КУРС

Култура на класната стая

Повечето учители споделят, че един от основните източници на стрес в работата им е вечната дилема „Да преподавам или да се разправям с дисциплината?”. 

Ако и вие търсите начини и идеи как да прекарвате повече време в преподаване и по-малко време в борба с дисциплината, значи този курс е точно за вас.

Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

За курса

Изграждането на добра култура на класната стая е предпоставка, за да тече гладко и ефективно учебният процес. Много педагози пропускат тази стъпка и веднага се впускат в преподаването на учебния материал, защото си мислят, че ще изостанат. В този курс ще научите, че инвестираното време за изграждането на добра култура в клас всъщност е ключово и помага за всички останали учебни процеси. 

По време на курса ще ви разкажем как изглежда доброто управление на класната стая, ще ви дадем конкретни стратегии и ще посочим често срещани грешки, които да избягвате. Подготвили сме ви 3 модула с 11 видеа и много допълнителни материали, които да ви помагнат да омагьосате своите ученици и да станете любимият им учител. 

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Какво ще научиш

Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

Съдържание

Водещи

Петко Иванов
Петко Иванов Главен редактор - Prepodavame.bg
Петко е ръководител “Технологии, операции и маркетинг” в Заедно в час от лятото на 2020. Преди това заема позицията оперативен мениджър в организацията и сътрудник в организацията в различни екипи. Неговите основни отговорности са свързани с осигуряване на информационна и технологична обезпеченост на организацията, логистична подкрепа и ръководи комуникаци. Преди да стане част от екипа на Заедно в час се е занимавал с различни предприемачески инициативи и е работил в Министерството на икономиката в отдел „Иновации и предприемачество“.
maya stoyanova
Мая Стоянова-Уорнър Създател на образователно съдържание
Мая Стоянова-Уорнер създава създава съдържание на образователна тематкика за "Заедно в час" от края на 2017 г. Започва преподавателската си практика първо в частно училище в София, а след това преподава английски език и в СУ "Отец Паисий" в град Самоков като участник в програма на "Заедно в час" от 2012 до 2014г. Тя е сред редакторския екип на българското издание на книгата "Да преподаваме с мисъл за бедността".
mila-ivanova
Мила Иванова СТАРШИ СПЕЦИАЛИСТ "УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО"
Мила е старши специалист “Управление на съдържанието” във фондация “Заедно в час” от 2017 г. През 2012 г. завършва „История на изкуството и бизнес” в Шотландия, а през 2013 се присъединява към третия випуск на програмата на „Заедно в час“. В продължение на две години преподава английски език, предприемачество и маркетинг в Професионална гимназия по туризъм, град Самоков. След двете години в програмата продължава да се занимава с лични образователни проекти и преподава една година в училище в София.

Отзиви

Много ми беше полезно да науча за 7 супер сили на учителя и как могат да ми помогнат да управлявам класовете си по-добре. Щеше да е супер ако курсът беше по-дълъг и имаше повече примери за различни възрастови групи.

Татяна Лафчийска Учител

Преподавам в 2 клас и имам много сериозни проблеми с дисциплината на децата. Следобед не можеше да се проведе никаква учебна дейност и домашните оставаха ненаписани. Курсът ми помогна с конкретни идеи които да изпробвам веднага и някои от тях дадоха резултат. Имам още работа, но вече виждам напредък.

Виктория Николова Учител ЦОУД

Много съм впечатлена от структурата на курса и представянето на информацията от водещите. Точно, ясно и с много конкретни примери и идеи, които мисля, че всеки учител може да си открадне и приложи в класната стая.

Култура на класната стая
Росица Трифонова Учител

Какво получавате

Започнете да учите още днес

Култура на класната стая

Споделете

Често задавани въпроси

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

Курсът е напълно безплатен.

За инструктора

Петко Иванов

Петко е икономист по образование, но преподаването и технологиите винаги са били неговата страст. Пише собствен блог http://petkoivanov.com и подпомага технологично учители и организации за да са по-добри в това, което правят.

12 Курсове

+3346 записани
Не е регистриран
лв. Изисква абонамент

Курса Включва

 • 11 Уроци
 • Курса Сертификат

  Специална оферта през септември

  Активирай индивидуален учителски абонамент за 12 или 24 месеца

  с 30% намаление с код prepodavame30.

  • 00дена
  • 00часа
  • 00минути