Prepodavame.bg

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

КУРС

Как да създаваш анкети бързо и удобно с Google Forms

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение мотивира много учители да се научат да работят по-добре с тях. 

Гугъл формулярите са един от най-популярните и удобни за ползване инструменти за създаване на анкети и електронни тестове.  Ако искате да спестите време от проверка на контролни и да улесните живота си като учител, то този курс е точно за вас. 

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

За курса

Възможността да събиране на обратна връзка от учениците и за регулярна проверка на знанията им са ключови за провеждането на качествено обучение. Google Forms е удобен инструмент, който може да спести време и усилия на всеки учител. Но използването му изисква знания за важни настройки.  

По време на курса ще се запознаете с най-важните функции, с възможностите за персонализация и ще получите ценни насоки как вашите тестове и анкети да станат по-структурирани и удобни за ползване. В цели 14 видеа ще представим всичко, което ви е необходимо. 

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Какво ще научиш

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

Съдържание

Водещи

Петко Иванов
Петко Иванов Главен редактор - Prepodavame.bg
Петко е ръководител “Технологии, операции и маркетинг” в Заедно в час от лятото на 2020. Преди това заема позицията оперативен мениджър в организацията и сътрудник в организацията в различни екипи. Неговите основни отговорности са свързани с осигуряване на информационна и технологична обезпеченост на организацията, логистична подкрепа и ръководи комуникаци. Преди да стане част от екипа на Заедно в час се е занимавал с различни предприемачески инициативи и е работил в Министерството на икономиката в отдел „Иновации и предприемачество“.

Отзиви

Много ми беше полезно да науча за 7 супер сили на учителя и как могат да ми помогнат да управлявам класовете си по-добре. Щеше да е супер ако курсът беше по-дълъг и имаше повече примери за различни възрастови групи.

Татяна Лафчийска Учител

Преподавам в 2 клас и имам много сериозни проблеми с дисциплината на децата. Следобед не можеше да се проведе никаква учебна дейност и домашните оставаха ненаписани. Курсът ми помогна с конкретни идеи които да изпробвам веднага и някои от тях дадоха резултат. Имам още работа, но вече виждам напредък.

Виктория Николова Учител ЦОУД

Много съм впечатлена от структурата на курса и представянето на информацията от водещите. Точно, ясно и с много конкретни примери и идеи, които мисля, че всеки учител може да си открадне и приложи в класната стая.

Как да създаваш анкети бързо и удобно с Google Forms
Росица Трифонова Учител

  Какво получавате

  Започнете да учите още днес

  Как да създаваш анкети бързо и удобно с Google Forms

  Споделете

  Често задавани въпроси

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

  На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

  Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

  Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

  Курсът е напълно безплатен.

  Пълен достъп до цялото съдържание на Prepodavame.bg

  • Над 1000 статии по всички предмети
  • Готови уроци и приложими практики
  • 25+ онлайн обучения със сертификат
  • Над 100 работни листове, шаблони и наръчници
  • Обучения за вътрешноучилищна квалификация
  • Архив с над 150 уебинари и бюлетини