Уебинар – Как да отключим потенциала на всеки ученик – Нагласа за развитие

Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

УЕБИНАР

Уебинар – Как да отключим потенциала на всеки ученик – Нагласа за развитие

Учениците ви лесно се отказват от трудните задачи? Страх ги е да правят грешки или не полагат достатъчно усилия в училище и вкъщи? Този уебинар ще ви даде необходимите инструменти и идеи, за да се справите.

Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

За уебинара

Успехът зависи от настройката на децата

Съвременните изследвания, свързани с мозъка доказват, че той може да се променя през целия ни живот. Тази наука, наречена невропластичност, показва как всяко дете може да влияе на състоянието на мозъка си и да променя невроните пътеки в него. Това променя вярването, че интелектът е фиксиран и доказва, че всеки ученик може да развие уменията и качествата, които са необходими за успеха му.

По време на уебинара ще научите техники и методи за развитието на тази нагласа у всеки ученик. 

Уебинарът включва

Споделете уебинара с колеги

Какво ще научиш

Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

Съдържание

Водещи

mila-ivanova
Мила Иванова СТАРШИ СПЕЦИАЛИСТ "УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО"
Мила е старши специалист “Управление на съдържанието” във фондация “Заедно в час” от 2017 г. През 2012 г. завършва „История на изкуството и бизнес” в Шотландия, а през 2013 се присъединява към третия випуск на програмата на „Заедно в час“. В продължение на две години преподава английски език, предприемачество и маркетинг в Професионална гимназия по туризъм, град Самоков. След двете години в програмата продължава да се занимава с лични образователни проекти и преподава една година в училище в София.
julia
Юлия Мишкова СТАРШИ СПЕЦИАЛИСТ “ОБУЧЕНИЕ НА УЧИТЕЛИ"
Юлия е завършила минало и съвремие на Югоизточна Европа в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Малко след завършването си става част от програмата “Заедно в час” и 3 години преподава история. Опитът, който натрупва като учител, както и академичните й интереси я убеждават, че образованието е най-смислената инвестиция за развитието на обществото. Затова и вярва, че образованието трябва да се развива и да отговаря на индивидуалните потребности на учениците, нуждите на съвремието и предизвикателствата на бъдещето.

Отзиви

Това беше един от най-добрите курсове, които съм гледала. Курсът ми помогна да развия мисленето си за ученето - от лежерно учене до продължаваме да учим през целия живот.

Уебинар - Как да отключим потенциала на всеки ученик - Нагласа за развитие
Иванка Михалевска Учител

Този курс беше истинска наслада. Водещите са страхотни и много приятни за слушане, а материалът беше поднесен логично и много интересно. Нямам търпение да приложа всичко, което научих с децата си.

Мария Ганчева Родител

Много добър курс за нагласа за развитие. Концепциите са много добре обяснени, а инструктурките помагат, за да се разберат идеите и примерите. Записах се за курса, за да валидирам разбирането си за нагласата за развитие и въпреки това научих нови неща. Страхотен курс!

Уебинар - Как да отключим потенциала на всеки ученик - Нагласа за развитие
Димитрина Иванова Учител

Какво получавате

Започнете да учите още днес

Уебинар - Как да отключим потенциала на всеки ученик - Нагласа за развитие

Споделете

Често задавани въпроси

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него. Някои от курсовете трябва да бъдат предварително закупени.

Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

Може да закупите курса с дебитна или кредитна карта. 

Ако имате нужда от фактура може да пишете на courses@prepodavame.bg с данните на вашата организация и ще ви изпратим фактура. 

Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

За инструктора

Петко Иванов

Петко е икономист по образование, но преподаването и технологиите винаги са били неговата страст. Пише собствен блог http://petkoivanov.com и подпомага технологично учители и организации за да са по-добри в това, което правят.

12 Курсове

+3117 записани
Не е регистриран
лв. Изисква абонамент

Курса Включва

 • 1 Урок
 • Курса Сертификат

  Специална оферта през септември

  Активирай индивидуален учителски абонамент за 12 или 24 месеца

  с 30% намаление с код prepodavame30.

  • 00дена
  • 00часа
  • 00минути