Prepodavame.bg

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

КУРС

Как да направим безплатен училищен сайт с Google Sites

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение мотивира много учители да се научат да работят по-ефективно с тях. 

Google Sites е лесен за използване инструмент за създаване на опростени сайтове, които могат да се използват за учебни цели. Ако искате да създадете сайта на училищния си отбор, или да представите по атрактивен начин резултатите от проекти на учениците, този курс е точно за вас. 

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

За курса

Да имаш сайт в интернет е станало част от дигиталната идентичност на всяка инициатива. В училище сайтовете могат да имат различни употреби  – от това да са начин за представяне на успехи до това да са креативен елемент в проектно задание.  

В курса ще разберете как да създадета сайт от нулата – как да изберете тема, да създадете страници, как да редактирате и добавяте различни елементи. Многото конкретни примери ще ви помогнат по-бързо да усвоите материали. Ако искате да можете уверено да създавате сайтове с Google Slides и да представяте идеите си пред света качествено, този курс е за вас. 

 

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Какво ще научиш

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

Съдържание

Водещи

Петко Иванов
Петко Иванов Главен редактор - Prepodavame.bg
Петко е ръководител “Технологии, операции и маркетинг” в Заедно в час от лятото на 2020. Преди това заема позицията оперативен мениджър в организацията и сътрудник в организацията в различни екипи. Неговите основни отговорности са свързани с осигуряване на информационна и технологична обезпеченост на организацията, логистична подкрепа и ръководи комуникаци. Преди да стане част от екипа на Заедно в час се е занимавал с различни предприемачески инициативи и е работил в Министерството на икономиката в отдел „Иновации и предприемачество“.

Отзиви

Представянето на училищни проекти чрез Гугъл сайтове е доста добра практика. Исках да затвърдя знанията си за платформата и този видео курс ми помогна.

Петя Чавдарова Учител

Използвала съм Гугъл сайтовете и преди, но видео уроците ми дадоха нови идеи как да правя продуктите си по-функционални - да добавям изображения, линкове, да правя повече страници и т.н.

Виктория Димитрова Учител ЦОУД

Гугъл сайтовете са много лесни за работа на пръв поглед, но за човек, който не знае добре английски ми бе полезно да видя събрана на едно място пълна информация за неща, които може да се справят с тях.

Как да направим безплатен училищен сайт с Google Sites
Нели Тодорова Учител

  Какво получавате

  Започнете да учите още днес

  Как да направим безплатен училищен сайт с Google Sites

  Споделете

  Често задавани въпроси

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

  На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

  Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

  Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

  Курсът е напълно безплатен.

  Пълен достъп до цялото съдържание на Prepodavame.bg

  • Над 1000 статии по всички предмети
  • Готови уроци и приложими практики
  • 25+ онлайн обучения със сертификат
  • Над 100 работни листове, шаблони и наръчници
  • Обучения за вътрешноучилищна квалификация
  • Архив с над 150 уебинари и бюлетини