КУРС

Как да направим безплатен училищен сайт с Google Sites

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение мотивира много учители да се научат да работят по-ефективно с тях. Google Sites е лесен за използване инструмент за създаване на опростени сайтове, които могат да се използват за учебни цели. Ако искате да създадете сайта на училищния си отбор, или да представите по атрактивен начин резултатите от проекти на учениците, този курс е точно за вас.
Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

За курса

Да имаш сайт в интернет е станало част от дигиталната идентичност на всяка инициатива. В училище сайтовете могат да имат различни употреби  – от това да са начин за представяне на успехи до това да са креативен елемент в проектно задание.

В курса ще разберете как да създадета сайт от нулата – как да изберете тема, да създадете страници, как да редактирате и добавяте различни елементи. Многото конкретни примери ще ви помогнат по-бързо да усвоите материали. Ако искате да можете уверено да създавате сайтове с Google Slides и да представяте идеите си пред света качествено, този курс е за вас.

 

Курсът включва

Влезте в профила си, за да започнете курса или да продължите.

Споделете курса с колеги

В края на курса ще можете

1
Как да създадеш сайт и да управляваш основни настройки
2
Как да избереш дизайн и секции за сайта си
3
Как да работиш в екип с друг човек по сайт
4
Как да добавяш изображения и елементи
5
Какви допълнителни функционалности има платформата
6
Как да публикуваш готовия сайт

Водещи

Петко Иванов
Ръководител Prepodavame.bg

Отзиви

Честно казано бях леко скептична, но се радвам, че дадох шанс на курса, защото научих много интересни неща. Благодарение на допълнителните учебни материали моите първокласници ще имат успешен старт в училище!

Петя Михалева Учител

Преподавам по математика и не бях сигурна, че този курс ще ми е полезен, но миналата година започнах работа с нов клас, в който има голям процент ромски ученици. Бързо осъзнах, че повечето от тях не разбират нито какво им обяснявам, нито какво пише в учебника. Реших, че няма какво да губя и изгледах курса. Трябва да ви кажа, че предложените практики наистина работят!

Теодора Терзийска Учител по математика

Най-после! От години работя в училище, в което повечето ученици са от малцинствата и с колегите правим чудеса от храброст, за да постигнем поне някакво ниво на базова грамотност. Сега вече имаме и тази допълнителна теоретична и практическа подготовка да го направим.

Розалия Кехайова Учител

Какво получавате

Често задавани въпроси

Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

Курсът е напълно безплатен.