Prepodavame.bg

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

КУРС

Как да използваш Google Slides за да правиш професионални презентации

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение принуди много учители да се научат да работят с тях. 

Гугъл класна стая е най-популярният инструмент за управление на задания, оценявания и домашни и може да се използва както в дистанционно така и в присъствено обучение. Ако искате да спестите време и да улесните живота си като учител, то този курс е точно за вас. 

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

За курса

Изграждането на добра култура на класната стая е предпоставка, за да тече гладко и ефективно учебният процес. Много педагози пропускат тази стъпка и веднага се впускат в преподаването на учебния материал, защото си мислят, че ще изостанат. В този курс ще научите, че инвестираното време за изграждането на добра култура в клас всъщност е ключово и помага за всички останали учебни процеси. 

По време на курса ще ви разкажем как изглежда доброто управление на класната стая, ще ви дадем конкретни стратегии и ще посочим често срещани грешки, които да избягвате. Подготвили сме ви 3 модула с 11 видеа и много допълнителни материали, които да ви помагнат да омагьосате своите ученици и да станете любимият им учител. 

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Какво ще научиш

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

Съдържание

Съдържание

Водещи

Петко Иванов
Петко Иванов Главен редактор - Prepodavame.bg
Петко е ръководител “Технологии, операции и маркетинг” в Заедно в час от лятото на 2020. Преди това заема позицията оперативен мениджър в организацията и сътрудник в организацията в различни екипи. Неговите основни отговорности са свързани с осигуряване на информационна и технологична обезпеченост на организацията, логистична подкрепа и ръководи комуникаци. Преди да стане част от екипа на Заедно в час се е занимавал с различни предприемачески инициативи и е работил в Министерството на икономиката в отдел „Иновации и предприемачество“.

Отзиви

Курсът ми бе полезен, тъй като бях работила малко с онлайн презентации. Смятам, че е идеална основа за начинаещи.

Гергана Калоянова Учител

Видеата от курса са подробни, има конкретни примери и това ми помогна да открия някои функции, за които не знаех. Добра инвестиция на време!

Симеон Кръстев Учител ЦОУД

Нещото, което бе най-полезно за мен от този курс, е всичко, свързано с изображения. Правя презентации за учениците и ми се налага да вмъквам много картинки, за да ги заинтригувам повече.

Как да използваш Google Slides за да правиш професионални презентации
Елица Желева Учител

  Какво получавате

  Започнете да учите още днес

  Как да използваш Google Slides за да правиш професионални презентации

  Споделете

  Често задавани въпроси

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

  На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

  Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

  Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

  Курсът е напълно безплатен.

  Съдържание