КУРС

Как да използвате Google Slides за създаване на въздействащи презентации

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение принуди много учители да се научат да работят с тях. Гугъл класна стая е най-популярният инструмент за управление на задания, оценявания и домашни и може да се използва както в дистанционно така и в присъствено обучение. Ако искате да спестите време и да улесните живота си като учител, то този курс е точно за вас.
Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

За курса

Изграждането на добра култура на класната стая е предпоставка, за да тече гладко и ефективно учебният процес. Много педагози пропускат тази стъпка и веднага се впускат в преподаването на учебния материал, защото си мислят, че ще изостанат. В този курс ще научите, че инвестираното време за изграждането на добра култура в клас всъщност е ключово и помага за всички останали учебни процеси.

По време на курса ще ви разкажем как изглежда доброто управление на класната стая, ще ви дадем конкретни стратегии и ще посочим често срещани грешки, които да избягвате. Подготвили сме ви 3 модула с 11 видеа и много допълнителни материали, които да ви помагнат да омагьосате своите ученици и да станете любимият им учител.

Курсът включва

Влезте в профила си, за да започнете курса или да продължите.

Споделете курса с колеги

В края на курса ще можете

1
Какво е гугъл класна стая и как може да го ползваш безплатно
2
Създаване и управление на класове и ученици
3
Как да публикуваш материали и дискусии
4
Създаване на тестове, задания и оценяване
5
Как да разширите функционалностите с безплатни приложения/добавки
6
Как винаги да следите какво се случва през мобилното приложение

Съдържание

Съдържание

Водещи

Петко Иванов
Ръководител Prepodavame.bg

Отзиви

Честно казано бях леко скептична, но се радвам, че дадох шанс на курса, защото научих много интересни неща. Благодарение на допълнителните учебни материали моите първокласници ще имат успешен старт в училище!

Петя Михалева Учител

Преподавам по математика и не бях сигурна, че този курс ще ми е полезен, но миналата година започнах работа с нов клас, в който има голям процент ромски ученици. Бързо осъзнах, че повечето от тях не разбират нито какво им обяснявам, нито какво пише в учебника. Реших, че няма какво да губя и изгледах курса. Трябва да ви кажа, че предложените практики наистина работят!

Теодора Терзийска Учител по математика

Най-после! От години работя в училище, в което повечето ученици са от малцинствата и с колегите правим чудеса от храброст, за да постигнем поне някакво ниво на базова грамотност. Сега вече имаме и тази допълнителна теоретична и практическа подготовка да го направим.

Розалия Кехайова Учител

Какво получавате

Често задавани въпроси

Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

Курсът е напълно безплатен.