Prepodavame.bg

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

КУРС

Как да използваш Google Drive за да управляваш файлове и колаборация

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение мотивира много учители да се научат да работят по-добре с тях. 

Споделеният диск Google Drive предоставя много възможности за споделяне на файлове и за работа в екип. Документите в училище винаги са били много, а един професионално организиран споделен диск може да спести време и усилие на всеки преподавател и директор. Ако искате да научите как може сами да направите това, този курс е точно за вас. 

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

За курса

Google Drive е един от най-използваните инструменти за съвместна работа с документи в образователните институции. Той предоставя възможност за съхранение и обмен на информация, а ефективното му използване може да подобри работните процеси във всяко училище.  

По време на курса ще ви разкажем повече за видовете документи, съхранявани в Драйва, както и какви основни настройки може да направите, така че да пестите време и да работите по-ефективно.  Подготвили сме насоки за работа в екип в споделени документи – как да предлагаш промени и кои са добрите практики за финализиране на краен продукт. В 12 урока ще усвоите всичко най-важно и ще можете да работите уверено с Google Drive. 

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Какво ще научиш

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

Съдържание

Съдържание

Водещи

Петко Иванов
Петко Иванов Главен редактор - Prepodavame.bg
Петко е ръководител “Технологии, операции и маркетинг” в Заедно в час от лятото на 2020. Преди това заема позицията оперативен мениджър в организацията и сътрудник в организацията в различни екипи. Неговите основни отговорности са свързани с осигуряване на информационна и технологична обезпеченост на организацията, логистична подкрепа и ръководи комуникаци. Преди да стане част от екипа на Заедно в час се е занимавал с различни предприемачески инициативи и е работил в Министерството на икономиката в отдел „Иновации и предприемачество“.

Отзиви

С колегите се опитвам все повече да работим в онлайн пространството в споделени документи. Този курс ми припомни някои неща, но бе супер също, че го препратих на колежките, които срещаха затруднения и това ми спести време.

Живко Петров Учител

Много от функционалностите ми бяха известни, но имаше и такива, като това как да видим историята на файла, които бяха нови за мен. Като цяло добре структурирана и полезна информация.

Златомира Терзиева Учител ЦОУД

Обичам да давам на учениците задачи за работа в споделени документи в Драйв. От курса научих повече за коментарите в различните видове документи, което е доста полезно за всеки учител.

Как да използваш Google Drive за да управляваш файлове и колаборация
Мелиса Мехмедова Учител

  Какво получавате

  Започнете да учите още днес

  Как да използваш Google Drive за да управляваш файлове и колаборация

  Споделете

  Често задавани въпроси

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

  На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

  Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

  Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

  Курсът е напълно безплатен.

  Съдържание

  Пълен достъп до цялото съдържание на Prepodavame.bg

  • Над 1000 статии по всички предмети
  • Готови уроци и приложими практики
  • 25+ онлайн обучения със сертификат
  • Над 100 работни листове, шаблони и наръчници
  • Обучения за вътрешноучилищна квалификация
  • Архив с над 150 уебинари и бюлетини