Как да използваш Google Drive за да управляваш файлове и колаборация

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение мотивира много учители да се научат да работят по-добре с тях. Споделеният диск Google Drive предоставя много възможности за споделяне на файлове и за работа в екип. Документите в училище винаги са били много, а един професионално организиран споделен диск може да спести време и усилие на всеки преподавател и директор. Ако искате да научите как може сами да направите това, този курс е точно за вас.
Current Status
Not Enrolled
Price
Изисква абонамент

Google Drive е един от най-използваните инструменти за съвместна работа с документи в образователните институции. Той предоставя възможност за съхранение и обмен на информация, а ефективното му използване може да подобри работните процеси във всяко училище.

По време на курса ще ви разкажем повече за видовете документи, съхранявани в Драйва, както и какви основни настройки може да направите, така че да пестите време и да работите по-ефективно.  Подготвили сме насоки за работа в екип в споделени документи – как да предлагаш промени и кои са добрите практики за финализиране на краен продукт. В 12 урока ще усвоите всичко най-важно и ще можете да работите уверено с Google Drive.

Курса Content

About Instructor

Петко Иванов

Петко е икономист по образование, но преподаването и технологиите винаги са били неговата страст. Пише собствен блог http://petkoivanov.com и подпомага технологично учители и организации за да са по-добри в това, което правят.

12 Курсове

+7073 enrolled
Not Enrolled
лв. Изисква абонамент

Курса Includes

  • 19 Уроци
  • Курса Certificate