КУРС

Как да използваш Google Drive за да управляваш файлове и колаборация

Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

За курса

Google Drive е един от най-използваните инструменти за съвместна работа с документи в образователните институции. Той предоставя възможност за съхранение и обмен на информация, а ефективното му използване може да подобри работните процеси във всяко училище.

По време на курса ще ви разкажем повече за видовете документи, съхранявани в Драйва, както и какви основни настройки може да направите, така че да пестите време и да работите по-ефективно.  Подготвили сме насоки за работа в екип в споделени документи – как да предлагаш промени и кои са добрите практики за финализиране на краен продукт. В 18 урока ще усвоите всичко най-важно и ще можете да работите уверено с Google Drive.

Курсът включва

Влезте в профила си, за да започнете курса или да продължите.

Споделете курса с колеги

В края на курса ще можете

1
Как да структурирате вашите папки и файлове
2
Как да да създавате нови файлове и да управлявате техните настройки
3
Как да споделяте файлове и папки
4
Как да колаборирате и работите заедно с колеги

Съдържание

Съдържание

Водещи

Петко Иванов
0-3 годишни, 3-4 годишни

Отзиви

Честно казано бях леко скептична, но се радвам, че дадох шанс на курса, защото научих много интересни неща. Благодарение на допълнителните учебни материали моите първокласници ще имат успешен старт в училище!

Петя Михалева Учител

Преподавам по математика и не бях сигурна, че този курс ще ми е полезен, но миналата година започнах работа с нов клас, в който има голям процент ромски ученици. Бързо осъзнах, че повечето от тях не разбират нито какво им обяснявам, нито какво пише в учебника. Реших, че няма какво да губя и изгледах курса. Трябва да ви кажа, че предложените практики наистина работят!

Теодора Терзийска Учител по математика

Най-после! От години работя в училище, в което повечето ученици са от малцинствата и с колегите правим чудеса от храброст, за да постигнем поне някакво ниво на базова грамотност. Сега вече имаме и тази допълнителна теоретична и практическа подготовка да го направим.

Розалия Кехайова Учител

Какво получавате

Често задавани въпроси

Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

Курсът е напълно безплатен.