Как да използваш Gmail за бърза и ефективна работа

Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

КУРС

Как да използваш Gmail за бърза и ефективна работа

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение мотивира много учители да се научат да работят по-ефективно с тях. 

Gmail е една от най-популярните електронни пощи. Тя предлага много различни функционалности, които ще направят работата на всеки учител по-лесна и ефективна. Ако искате да научите всичко за нея и да спестите време в търсене на решения за организация на кореспонденцията си, този курс е точно за вас. 

Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

За курса

Всеки учител получава и изпраща десетки имейли седмично до ученици, колеги и родители. Управлението на електронната ви пощенска кутия може да отнема много време и да затруднява цялостната ви работа. 

По време на курса ще научите най-важните неща, свързани с удобните настройки на пощата, които ще ви спестят време, както и някои интересни функционалности за организиране и автоматизиране на работата. Подготвили сме цели 29 видеа, за да сме сигурни, че ще покрием всички полезни практики, които ще улеснят работата на всеки учител. 

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Какво ще научиш

Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

Съдържание

Съдържание

1 от 2

Водещи

Петко Иванов
Петко Иванов Главен редактор - Prepodavame.bg
Петко е ръководител “Технологии, операции и маркетинг” в Заедно в час от лятото на 2020. Преди това заема позицията оперативен мениджър в организацията и сътрудник в организацията в различни екипи. Неговите основни отговорности са свързани с осигуряване на информационна и технологична обезпеченост на организацията, логистична подкрепа и ръководи комуникаци. Преди да стане част от екипа на Заедно в час се е занимавал с различни предприемачески инициативи и е работил в Министерството на икономиката в отдел „Иновации и предприемачество“.

Отзиви

Направиха ми служебен gmail и търсех информация на български език как мога да я ползвам по-добре, защото тя има разлики с личната ми поща. Доста полезни ми бяха видеата.

Незабравка Иванова Учител

Отдавна използвам gmail, но случайно попаднах на този курс и истината е, че открих функционалности, за които не знаех, напр. как да поставям етикети на писмата си. Много ми хареса колко е цветна и организирана пощата ми сега.

Бисерка Атанасова Учител ЦОУД

Курсът е структуриран много добре - включени са както общоизвестни функционалности, така и някои неща за напреднали. Видеата са кратки и целият курс се минава бързо.

Как да използваш Gmail за бърза и ефективна работа
Вероника Георгиева Учител

Какво получавате

Започнете да учите още днес

Как да използваш Gmail за бърза и ефективна работа

Споделете

Често задавани въпроси

Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

Курсът е напълно безплатен.

Курса Съдържание

1 от 2

За инструктора

Петко Иванов

Петко е икономист по образование, но преподаването и технологиите винаги са били неговата страст. Пише собствен блог http://petkoivanov.com и подпомага технологично учители и организации за да са по-добри в това, което правят.

12 Курсове

+3538 записани
Не е регистриран
лв. Изисква абонамент

Курса Включва

 • 29 Уроци
 • Курса Сертификат

  Специална оферта през септември

  Активирай индивидуален учителски абонамент за 12 или 24 месеца

  с 30% намаление с код prepodavame30.

  • 00дена
  • 00часа
  • 00минути