fbpx

КУРС

Как да използваш Gmail за бърза и ефективна работа

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение мотивира много учители да се научат да работят по-ефективно с тях. 

Gmail е една от най-популярните електронни пощи. Тя предлага много различни функционалности, които ще направят работата на всеки учител по-лесна и ефективна. Ако искате да научите всичко за нея и да спестите време в търсене на решения за организация на кореспонденцията си, този курс е точно за вас. 

За курса

Всеки учител получава и изпраща десетки имейли седмично до ученици, колеги и родители. Управлението на електронната ви пощенска кутия може да отнема много време и да затруднява цялостната ви работа. 

По време на курса ще научите най-важните неща, свързани с удобните настройки на пощата, които ще ви спестят време, както и някои интересни функционалности за организиране и автоматизиране на работата. Подготвили сме цели 29 видеа, за да сме сигурни, че ще покрием всички полезни практики, които ще улеснят работата на всеки учител. 

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Какво ще научиш

Съдържание

Съдържание

1 от 2

Водещи

Петко Иванов
Петко Иванов Главен редактор - Prepodavame.bg
Петко е ръководител “Технологии, операции и маркетинг” в Заедно в час от лятото на 2020. Преди това заема позицията оперативен мениджър в организацията и сътрудник в организацията в различни екипи. Неговите основни отговорности са свързани с осигуряване на информационна и технологична обезпеченост на организацията, логистична подкрепа и ръководи комуникаци. Преди да стане част от екипа на Заедно в час се е занимавал с различни предприемачески инициативи и е работил в Министерството на икономиката в отдел „Иновации и предприемачество“.

Отзиви

Направиха ми служебен gmail и търсех информация на български език как мога да я ползвам по-добре, защото тя има разлики с личната ми поща. Доста полезни ми бяха видеата.

Незабравка Иванова Учител

Отдавна използвам gmail, но случайно попаднах на този курс и истината е, че открих функционалности, за които не знаех, напр. как да поставям етикети на писмата си. Много ми хареса колко е цветна и организирана пощата ми сега.

Бисерка Атанасова Учител ЦОУД

Курсът е структуриран много добре - включени са както общоизвестни функционалности, така и някои неща за напреднали. Видеата са кратки и целият курс се минава бързо.

Как да използваш Gmail за бърза и ефективна работа
Вероника Георгиева Учител

  Какво получавате

  Започнете да учите още днес

  Как да използваш Gmail за бърза и ефективна работа

  Споделете

  Често задавани въпроси

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

  На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

  Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

  Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

  Курсът е напълно безплатен.

  Съдържание

  1 от 2