КУРС

Как да използвате Gmail за бърза и ефективна работа

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение мотивира много учители да се научат да работят по-ефективно с тях. Gmail е една от най-популярните електронни пощи. Тя предлага много различни функционалности, които ще направят работата на всеки учител по-лесна и ефективна. Ако искате да научите всичко за нея и да спестите време в търсене на решения за организация на кореспонденцията си, този курс е точно за вас.
Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

За курса

Всеки учител получава и изпраща десетки имейли седмично до ученици, колеги и родители. Управлението на електронната ви пощенска кутия може да отнема много време и да затруднява цялостната ви работа.

По време на курса ще научите най-важните неща, свързани с удобните настройки на пощата, които ще ви спестят време, както и някои интересни функционалности за организиране и автоматизиране на работата. Подготвили сме цели 29 видеа, за да сме сигурни, че ще покрием всички полезни практики, които ще улеснят работата на всеки учител.

Курсът включва

Влезте в профила си, за да започнете курса или да продължите.

Споделете курса с колеги

В края на курса ще можете

1
Какви са основните функционалности на Gmail
2
Как да изпращаш, препращаш и архивираш имейли
3
Как да прикачваш изображения и файлове към писмата си
4
Трикове как да огранизириш пощата си
5
Как да настроиш подпис на писмата
6
Как да управляваш контактите си и да създаваш групи

Съдържание

Съдържание

Водещи

Петко Иванов
0-3 годишни, 3-4 годишни

Отзиви

Честно казано бях леко скептична, но се радвам, че дадох шанс на курса, защото научих много интересни неща. Благодарение на допълнителните учебни материали моите първокласници ще имат успешен старт в училище!

Петя Михалева Учител

Преподавам по математика и не бях сигурна, че този курс ще ми е полезен, но миналата година започнах работа с нов клас, в който има голям процент ромски ученици. Бързо осъзнах, че повечето от тях не разбират нито какво им обяснявам, нито какво пише в учебника. Реших, че няма какво да губя и изгледах курса. Трябва да ви кажа, че предложените практики наистина работят!

Теодора Терзийска Учител по математика

Най-после! От години работя в училище, в което повечето ученици са от малцинствата и с колегите правим чудеса от храброст, за да постигнем поне някакво ниво на базова грамотност. Сега вече имаме и тази допълнителна теоретична и практическа подготовка да го направим.

Розалия Кехайова Учител

Какво получавате

Често задавани въпроси

Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

Курсът е напълно безплатен.