Prepodavame.bg

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

КУРС

Google Docs – лесна и бърза работа с форматиране на документи

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение мотивира много учители да се научат да работят по-добре с тях. 

Google Docs е един от най-популярните инструменти за работа с документи онлайн. Всеки преподавател ежедневно работи с контролни, списъци, справки и т.н. и познаването на основните и разширени функции на Гугъл документите, може да спести време и усилия. Този курс ще е полезен за всеки преподавател.  

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

За курса

Удачното форматиране на онлайн документи е важно за тяхната ефективност. Google Docs има различни инструменти, с които може да направи един документ по-полезен и четим.

По време на курса от 24 видеа ще се запознаете с всички основни и много разширени функционалности. Всяко видео е с практична насоченост и съдържа конкретни примери, които да позволят лесно и бързо усвояване дори на по-сложни инструменти. В края на курса ще сте по-уверени в работата си и ще форматирате всички учебни документи с лекота. 

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Какво ще научиш

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

Съдържание

Водещи

Петко Иванов
Петко Иванов Главен редактор - Prepodavame.bg
Петко е ръководител “Технологии, операции и маркетинг” в Заедно в час от лятото на 2020. Преди това заема позицията оперативен мениджър в организацията и сътрудник в организацията в различни екипи. Неговите основни отговорности са свързани с осигуряване на информационна и технологична обезпеченост на организацията, логистична подкрепа и ръководи комуникаци. Преди да стане част от екипа на Заедно в час се е занимавал с различни предприемачески инициативи и е работил в Министерството на икономиката в отдел „Иновации и предприемачество“.

Отзиви

Гугъл документите са най-често използваните от мен. Тъй като ги ползвам основно за създаване на текстове, ми беше интересно да науча повече за функциите, свързани с изображения и диаграми. Вече имам идеи как да разнообразя учебните материали.

Ивелина Кирилова Учител

Правилното форматиране на документи е много важно за учителите. Курсът е с много примери и това бе полезно за моя начин на учене - визуално и с конкретика.

Пенка Христова Учител ЦОУД

За мен най-полезно в курса бе това, че е последователно подреден - от по-основни функции към по-интересни и малко познати неща. Определено ми бе полезно.

Google Docs - лесна и бърза работа с форматиране на документи
Симона Неделчева Учител

  Какво получавате

  Започнете да учите още днес

  Google Docs - лесна и бърза работа с форматиране на документи

  Споделете

  Често задавани въпроси

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

  На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

  Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

  Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

  Курсът е напълно безплатен.