КУРС

Google Docs – лесна и бърза работа с форматиране на документи

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение мотивира много учители да се научат да работят по-добре с тях. Google Docs е един от най-популярните инструменти за работа с документи онлайн. Всеки преподавател ежедневно работи с контролни, списъци, справки и т.н. и познаването на основните и разширени функции на Гугъл документите, може да спести време и усилия. Този курс ще е полезен за всеки преподавател.
Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

За курса

Удачното форматиране на онлайн документи е важно за тяхната ефективност. Google Docs има различни инструменти, с които може да направи един документ по-полезен и четим.

По време на курса от 24 видеа ще се запознаете с всички основни и много разширени функционалности. Всяко видео е с практична насоченост и съдържа конкретни примери, които да позволят лесно и бързо усвояване дори на по-сложни инструменти. В края на курса ще сте по-уверени в работата си и ще форматирате всички учебни документи с лекота.

Курсът включва

Влезте в профила си, за да започнете курса или да продължите.

Споделете курса с колеги

В края на курса ще можете

1
Как се създават и изполват стилове
2
Форматиране на страници
3
Как да вмъкнеш и оразмериш изображение
4
Работа с таблици в документ
5
Как да копираш и възстановяваш документи
6
Споделяне, изпращане и принтиране на документи

Съдържание

Съдържание

Водещи

Петко Иванов
0-3 годишни, 3-4 годишни

Отзиви

Честно казано бях леко скептична, но се радвам, че дадох шанс на курса, защото научих много интересни неща. Благодарение на допълнителните учебни материали моите първокласници ще имат успешен старт в училище!

Петя Михалева Учител

Преподавам по математика и не бях сигурна, че този курс ще ми е полезен, но миналата година започнах работа с нов клас, в който има голям процент ромски ученици. Бързо осъзнах, че повечето от тях не разбират нито какво им обяснявам, нито какво пише в учебника. Реших, че няма какво да губя и изгледах курса. Трябва да ви кажа, че предложените практики наистина работят!

Теодора Терзийска Учител по математика

Най-после! От години работя в училище, в което повечето ученици са от малцинствата и с колегите правим чудеса от храброст, за да постигнем поне някакво ниво на базова грамотност. Сега вече имаме и тази допълнителна теоретична и практическа подготовка да го направим.

Розалия Кехайова Учител

Какво получавате

Често задавани въпроси

Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

Курсът е напълно безплатен.