КУРС

Ефективно управление на времето с Google Calendar

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение принуди мотивира много учители да се научат да работят по-добре с тях. Гугъл календарът е инструмент, с който може ефективно да се управляват времето и задачите. Училищното ежедневие може да е много натоварено и учителите и ученици имат нужда от споделено пространство, в което да организират работата си. Ако искате да научите как да пестите време и усилия в организация, този курс е за вас.
Текущо състояние
Не е регистриран
Цена
Изисква абонамент
Започнете

За курса

Учителите имат много други задължения и отговорност освен провеждането на учебни часове. Гугъл календарът е ценен помощник за всеки, който иска да организира ефективно времето си – напр. да зададе време, в което ще проверява контролни и не може да поеме друг ангажимент. Споделените календари с колеги пък могат да подобрят взаимодействието в екипа.

По време на курса ще ви разкажем как изглежда доброто управление на времето, как може да създадеш и организираш личния си календар, както и как да го споделиш с колеги.  В цели 21 урока ще научите всички важни неща и ще видите конкретни примери, които могат да улеснят живота на всеки учител.

Курсът включва

Влезте в профила си, за да започнете курса или да продължите.

Споделете курса с колеги

В края на курса ще можете

1
Как изглежда Гугъл календарът
2
Всичко за събитията - настройване, гости и др.
3
Как изпращаш и управляваш покани за събития
4
Как да откриеш събитие в споделен календар
5
Как да споделяш календар с други хора
6
Най-удобните настройки за ефективна работа

Съдържание

Съдържание

Водещи

Петко Иванов
Ръководител Prepodavame.bg

Отзиви

Честно казано бях леко скептична, но се радвам, че дадох шанс на курса, защото научих много интересни неща. Благодарение на допълнителните учебни материали моите първокласници ще имат успешен старт в училище!

Петя Михалева Учител

Преподавам по математика и не бях сигурна, че този курс ще ми е полезен, но миналата година започнах работа с нов клас, в който има голям процент ромски ученици. Бързо осъзнах, че повечето от тях не разбират нито какво им обяснявам, нито какво пише в учебника. Реших, че няма какво да губя и изгледах курса. Трябва да ви кажа, че предложените практики наистина работят!

Теодора Терзийска Учител по математика

Най-после! От години работя в училище, в което повечето ученици са от малцинствата и с колегите правим чудеса от храброст, за да постигнем поне някакво ниво на базова грамотност. Сега вече имаме и тази допълнителна теоретична и практическа подготовка да го направим.

Розалия Кехайова Учител

Какво получавате

Често задавани въпроси

Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

Курсът е напълно безплатен.