Prepodavame.bg

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

КУРС

Ефективно управление на времето с Google Calendar

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение принуди мотивира много учители да се научат да работят по-добре с тях. 

Гугъл календарът е инструмент, с който може ефективно да се управляват времето и задачите. Училищното ежедневие може да е много натоварено и учителите и ученици имат нужда от споделено пространство, в което да организират работата си.  Ако искате да научите как да пестите време и усилия в организация, този курс е за вас. 

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

За курса

Учителите имат много други задължения и отговорност освен провеждането на учебни часове. Гугъл календарът е ценен помощник за всеки, който иска да организира ефективно времето си – напр. да зададе време, в което ще проверява контролни и не може да поеме друг ангажимент. Споделените календари с колеги пък могат да подобрят взаимодействието в екипа.  

По време на курса ще ви разкажем как изглежда доброто управление на времето, как може да създадеш и организираш личния си календар, както и как да го споделиш с колеги.  В цели 21 урока ще научите всички важни неща и ще видите конкретни примери, които могат да улеснят живота на всеки учител.  

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Какво ще научиш

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

Съдържание

Съдържание

1 от 2

Водещи

Петко Иванов
Петко Иванов Главен редактор - Prepodavame.bg
Петко е ръководител “Технологии, операции и маркетинг” в Заедно в час от лятото на 2020. Преди това заема позицията оперативен мениджър в организацията и сътрудник в организацията в различни екипи. Неговите основни отговорности са свързани с осигуряване на информационна и технологична обезпеченост на организацията, логистична подкрепа и ръководи комуникаци. Преди да стане част от екипа на Заедно в час се е занимавал с различни предприемачески инициативи и е работил в Министерството на икономиката в отдел „Иновации и предприемачество“.

Отзиви

в училище имаме практика да работим много с колеги за междупредметни връзки и често се налага да си търсим удобно време за среща. Гугъл календарите са полезни, за да си споделяме учебната програма, а от курса научих за някои функционалности, за които не подозирах.

Тереза Райнова Учител

Много исках да работя с учениците си върху умението за управление на време. Но първо трябваше да съм сигурна, че самата аз мога да управлявам добре своето. Курсът ми помогна да си припомня някои неща, които бях забравила, а открих и нови за мен неща.

Пламенка Димова Учител ЦОУД

Видеата са кратки и стегнати, човек може да ги изгледа бързо и да получи нужната му информация. Добър ресурс на български език.

Ефективно управление на времето с Google Calendar
Радка Ценова Учител

  Какво получавате

  Започнете да учите още днес

  Ефективно управление на времето с Google Calendar

  Споделете

  Често задавани въпроси

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

  На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

  Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

  Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

  Курсът е напълно безплатен.

  Съдържание

  1 от 2