Prepodavame.bg

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент
Започни

УЕБИНАР

Уебинар – Как да поставим ученика в центъра на учебния процес?

Пред учителя винаги стои дилемата – фокус върху знанията или уменията. От една страна е учебната програма, а от другата ключовите умения за живота. Ще ви покажем, че няма нужда да избирате и може да развивате и двете!

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент
Започни

За уебинара

Какъв учебен процес ни е необходим, за да развиваме успешно учениците и академично и личностно?

Новите реалности на XXI век променят целите на образованието в световен мащаб. Развиването на социално-емоционални компетентности и функционални умения се превръщат в ключ към успеха и възможностите за реализация на учениите. Новите цели и идеи дават много по-активна и централна роля на учениците в учебния процес. Добрата новина е, че познаваме множество такива техники и стратегии, които дават едновременно фокус върху цялостното развитие на учениците и оказват влияние върху тяхната мотивация и желание за развитие. 
 

По време на уебинара ще научите техники и методи за развитието на тази нагласа у всеки ученик. 

Уебинарът включва

Споделете уебинара с колеги

Какво ще научиш

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент
Започни

Съдържание

Водещи

mila-ivanova
Мила Иванова СТАРШИ СПЕЦИАЛИСТ "УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО"
Мила е старши специалист “Управление на съдържанието” във фондация “Заедно в час” от 2017 г. През 2012 г. завършва „История на изкуството и бизнес” в Шотландия, а през 2013 се присъединява към третия випуск на програмата на „Заедно в час“. В продължение на две години преподава английски език, предприемачество и маркетинг в Професионална гимназия по туризъм, град Самоков. След двете години в програмата продължава да се занимава с лични образователни проекти и преподава една година в училище в София.
julia
Юлия Мишкова СТАРШИ СПЕЦИАЛИСТ “ОБУЧЕНИЕ НА УЧИТЕЛИ"
Юлия е завършила минало и съвремие на Югоизточна Европа в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Малко след завършването си става част от програмата “Заедно в час” и 3 години преподава история. Опитът, който натрупва като учител, както и академичните й интереси я убеждават, че образованието е най-смислената инвестиция за развитието на обществото. Затова и вярва, че образованието трябва да се развива и да отговаря на индивидуалните потребности на учениците, нуждите на съвремието и предизвикателствата на бъдещето.

Отзиви

Това беше един от най-добрите курсове, които съм гледала. Курсът ми помогна да развия мисленето си за ученето - от лежерно учене до продължаваме да учим през целия живот.

Уебинар - Как да поставим ученика в центъра на учебния процес?
Иванка Михалевска Учител

Този курс беше истинска наслада. Водещите са страхотни и много приятни за слушане, а материалът беше поднесен логично и много интересно. Нямам търпение да приложа всичко, което научих с децата си.

Мария Ганчева Родител

Много добър курс за нагласа за развитие. Концепциите са много добре обяснени, а инструктурките помагат, за да се разберат идеите и примерите. Записах се за курса, за да валидирам разбирането си за нагласата за развитие и въпреки това научих нови неща. Страхотен курс!

Уебинар - Как да поставим ученика в центъра на учебния процес?
Димитрина Иванова Учител

  Какво получавате

  Започнете да учите още днес

  Уебинар - Как да поставим ученика в центъра на учебния процес?

  Споделете

  Често задавани въпроси

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

  На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него. Някои от курсовете трябва да бъдат предварително закупени.

  Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

  Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

  Може да закупите курса с дебитна или кредитна карта. 

  Ако имате нужда от фактура може да пишете на [email protected] с данните на вашата организация и ще ви изпратим фактура. 

  Вашият текущ статус
  Не си вписан
  Цена
  Изисква абонамент
  Започни

  Училищният абонамент на Prepodavame.bg, дава достъп до екслузивно съдържание, видео курсове, сертификация и много други ресурси на всички учители във вашето училище. Ако заявите абонамент до края на седмицата, ще получите безплатен период  на ползване до края на учебната година.