Prepodavame.bg

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

КУРС

Как да използвате Гугъл класна стая като учител

Дигиталните инструменти стават все по-популярни в учителската професия, а дистанционното обучение мотивира много учители да се научат да работят по-активно с тях. 

Гугъл класна стая е най-популярният инструмент за управление на задания, оценявания и домашни и може да се използва както при обучение от разстояние в електронна среда, така и в присъствено обучение. Ако искате да спестите време и да улесните живота си като учител, то този курс е точно за вас. 

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

За курса

Дигиталната класна стая е като физическата – има нужда от организация на пространството и материалите, за да помага на часовете да се случват по планирания от преподавателя начин. Гугъл класната стая е един от най-популярните начини учители и ученици да провеждат качествено обучение от разстояние, но може активно да се използва и при присъствено обучение на учениците. 

Този курс ще ви покаже основите на успешното създаване и управление на Гугъл класна стая – как да направите важни настройки, които ще ви спестяват време и усилия по време на работата и как може класната стая да бъде персонализирана, за да отговаря на идеите за организация на процесите на всеки различен преподавател. В 12-те видеата има подробни и последователно описани стъпки за всички важни функционалности, които ще ви позволят да работите лесно и бързо с дигиталната класна стая. 

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Какво ще научиш

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Изисква абонамент

Съдържание

Водещи

Петко Иванов
Петко Иванов Главен редактор - Prepodavame.bg
Петко е ръководител “Технологии, операции и маркетинг” в Заедно в час от лятото на 2020. Преди това заема позицията оперативен мениджър в организацията и сътрудник в организацията в различни екипи. Неговите основни отговорности са свързани с осигуряване на информационна и технологична обезпеченост на организацията, логистична подкрепа и ръководи комуникаци. Преди да стане част от екипа на Заедно в час се е занимавал с различни предприемачески инициативи и е работил в Министерството на икономиката в отдел „Иновации и предприемачество“.

Отзиви

Видеата показват различните функции много подробно, което е добре за човек, който не е работил с тази платформа.

Петър Николов Учител

Работила съм с Гугъл класна стая, но открих във видео курса и неща, които не знаех. Разделението на отделни видеа е много хубаво, защото човек може лесно да си припомни само нещото, което търси дори след време.

Мина Илиева Учител ЦОУД

Всеки може да направи Гугъл класна стая, но аз търсех нещо, което да ми помогне да организирам моите по начин, който е удобен за моя стил на работа с учениците. Радвам се, че колега ми прати линк за този курс.

Как да използвате Гугъл класна стая като учител
Атанаска Михова Учител

  Какво получавате

  Започнете да учите още днес

  Как да използвате Гугъл класна стая като учител

  Споделете

  Често задавани въпроси

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

  На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него.

  Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

  Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

  Курсът е напълно безплатен.

  Пълен достъп до цялото съдържание на Prepodavame.bg

  • Над 1000 статии по всички предмети
  • Готови уроци и приложими практики
  • 25+ онлайн обучения със сертификат
  • Над 100 работни листове, шаблони и наръчници
  • Обучения за вътрешноучилищна квалификация
  • Архив с над 150 уебинари и бюлетини