Prepodavame.bg

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Безплатно
Започни

КУРС

Изключителни учители – подходи за работа с всяко дете

Какво прави един учител изключителен?

В курса по книгата “Изключителни учители за децата, растящи в бедност” на Мартин Хейбърман ще потърсим отговор на този въпрос като погледнем в света на учителите, които променят живота на своите учениците.

Ако търсите нови начини за изграждане на сигурна и приобщаваща среда на учене, която да подпомага академичното, социално и емоционално развитие на всеки ваш ученик – то добре дошли на точното място!

Курсът е отворен за безплатно записване до 31.03.2023г.

За да се запишете трябва да влезете в профила си или да се регистрирате безплатно

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Безплатно
Започни

За курса

Всеки видео урок в курса разкрива различни ключови аспекти, които отличават работата на изключителните учители. Докато допълнителните текстове и ресурси задълбочават съответните теми. А въпросите за рефлексия към всеки урок помагат да се извлече най-същественото от новото знание и да се генерират практични идеи за класната стая.

В края на курса, ще знаете каква е нагласа на изключителните учители и какво ги кара да продължават, въпреки ежедневните трудности, с които се сблъскват. Ще сте научили повече за подходите, които използват, за да анагaжират ученицити си и ще сте си “откраднали” полезни идеи от класните им стаи.

Изключителни учители - подходи за работа с всяко дете

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Какво ще научите

Вашият текущ статус
Не си вписан
Цена
Безплатно
Започни

Съдържание

Водещи

IMG-4370
Карина Азизян Обучител и учител
Карина - непрестанно търсеща, задаваща въпроси и заслушана в историите на хората, е тук да ви представи добри практики в образованието, ученето и личностното развитие.

Отзиви

Това беше един от най-добрите курсове, които съм гледала. Курсът ми помогна да развия мисленето си за ученето - от лежерно учене до продължаваме да учим през целия живот.

Изключителни учители - подходи за работа с всяко дете
Иванка Михалевска Учител

Този курс беше истинска наслада. Водещите са страхотни и много приятни за слушане, а материалът беше поднесен логично и много интересно. Нямам търпение да приложа всичко, което научих с децата си.

Мария Ганчева Родител

Много добър курс за нагласа за развитие. Концепциите са много добре обяснени, а инструктурките помагат, за да се разберат идеите и примерите. Записах се за курса, за да валидирам разбирането си за нагласата за развитие и въпреки това научих нови неща. Страхотен курс!

Изключителни учители - подходи за работа с всяко дете
Димитрина Иванова Учител

  Какво получавате

  Започнете да учите още днес

  Изключителни учители - подходи за работа с всяко дете

  Споделете

  Често задавани въпроси

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

  На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него. Някои от курсовете трябва да бъдат предварително закупени.

  Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

  Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

  Може да закупите курса с дебитна или кредитна карта. 

  Ако имате нужда от фактура може да пишете на courses@prepodavame.bg с данните на вашата организация и ще ви изпратим фактура. 

  Вашият текущ статус
  Не си вписан
  Цена
  Безплатно
  Започни
  0
  Споделете в коментар своите мисли!x

  Пълен достъп до цялото съдържание на Prepodavame.bg

  • Над 1000 статии по всички предмети
  • Готови уроци и приложими практики
  • 25+ онлайн обучения със сертификат
  • Над 100 работни листове, шаблони и наръчници
  • Обучения за вътрешноучилищна квалификация
  • Архив с над 150 уебинари и бюлетини