Професионално развитие

Абонаментът на Prepodavame.bg

Спестете време с готови уроци, работни листове, обучения, курсове и наръчници

Създадохме абонамента, за да подкрепим всеки учител. Той е комбинация от обучения и курсове за професионално развитие, качествени материали и наръчници директно приложими в класната стая и общност от учители, директори и експерти от цяла България. 

Абонамнт в Prepodavame.bg

Ползи от абонамента

Абонамнт в Prepodavame.bg

24/7 достъп до ресурси за класната стая

Абонамнт в Prepodavame.bg

Спестявате време за планиране на уроци

Абонамнт в Prepodavame.bg

Материали, с които лесно да ангажирате учениците

Абонамнт в Prepodavame.bg

Развивате своите умения и професионална квалификация

Абонамнт в Prepodavame.bg

Персонализирано съдържание по всеки предмет и клас

Абонамнт в Prepodavame.bg

Спестявате средства от бюджета си

Какво получавате

Онлайн синхронни обучения с кредити

Всеки месец организираме най-качествените обучения на различни теми с включен кредит. Обученията ни дават практични идеи за класната ви стая и готови ресурси. Активирайки абонамент получавате безплатен достъп до десетки обучения всяка година. 

Абонамнт в Prepodavame.bg

Асинхронни курсове със сертификат

Над 50 курса, достъпни във всеки момент от денонощието, за ваше удобство. Всеки курс е комбинация от видео уроци, материали и задачи, структурирани за надграждащо учене. Учете със собствено темпо и вземете сертификат. 

Абонамнт в Prepodavame.bg

Работни листове, задачи и шаблони

Готови материали, които да разпечатите или използвате дигитално. Разработени от учители и дизайнери, с фокус да ангажират учениците и да спестят време на всеки учител.

Абонамнт в Prepodavame.bg

Практични статии и уроци

Достъп до над 3000 статии и уроци, разработени от учители  и автори за лесно приложение в класната стая. Съвременни методи с фокус върху развитие на умения и детайлни инструкции за приложение. 

Абонамнт в Prepodavame.bg

Архив от уебинари

Запис и материали от всеки един уебинар провеждан в Prepodavame.bg. Над 100 теми и над 50 водещи, достъпни по всяко едно време за вас. Допълнителна възможност за получаване на сертификат при участие в уебинари. 

Абонамнт в Prepodavame.bg

Общност от учители и директори

Черпите идеи и вдъхновение от ваши колеги от цяла България. Групи по интереси и предмети, с качествени дискусии и споделени опит и материали. 

Абонамнт в Prepodavame.bg

Отзиви от наши потребители

Училищният абонамент дава богат избор от ресурси, които лесно могат да бъдат адаптирани от всеки учител! Предоставя неограничени възможности за повишаване на професионалните компетентности на учители.
Даниела Петкова
Директор, ОУ "Граф Н. Игнатиев", с. Граф Игнатиево
Училищният абонамент е безценен източник на идеи, ресурси и не на последно място вдъхновение за всеки учител. Удовлетворени сме, че можем да черпим от този извор.
Иванка Ваклинова
ПГ "Иван С.Аксаков", Пазарджик
Абонамнт в Prepodavame.bg
Абонаментът много ме улеснява! Намирам прекрасни, стойностни статии и материали. Чета и следя с огромен интерес! Използвам материалите по СЕУ с голямо удоволствие и децата ги харесват!
Вяра Алексиева
Учител, 81 СУ "Виктор Юго"

Видове абонамент

Абонамнт в Prepodavame.bg

Ако търсиш най-добрата цена и цялостно решение за квалификация на училищния колектив

Абонамнт в Prepodavame.bg

Ако искаш практични ресурси и най-доброто за своето професионално развитие

Често задавани въпроси:

Индивидуалния си абонамент може да заплатите с карта, а училищния абонамент – с карта или по банка. Ако изберете плащане по банка, веднага щом се отрази плащането при нас, ще активираме абонамента на училището.

Да.

Регистрирани сме пo ДДC, ĸoeтo ви дaвa възмoжнocт дa нaмaлитe paзxoдa зa училищния aбoнaмeнт с oщe 20%. Πpи пocoчeни дaнни за фaĸтypa, същата ще ви изпратим на посочения имейл до 5 paбoтни дни.

Bceки aбoнaмeнт e индивидyaлeн: един aбoнaмeнт = eдин чoвeк. Един aбoнaт мoжe дa пoлзвa дocтъпa cи на колкото иска устройства, но само до 2 ycтpoйcтвa (нaпpимep: лaптoп и тeлeфoн) в eдин и cъщ мoмeнт.

След като активирате абонамента си, ще получите линк, чрез който да се присъедините.

Ако искате да повишите добавената стойност, която носи Prepodavame.bg, за вашето училище и целия колектив може да го направите като закупите училищен абонамент. Пишете ни на p.ivanov@prepodavame.bg, за да ви изготвим оферта.

Ако искате да зарадвате любим човек, партньор, колега или приятел с абонамент за най-полезното съдържание за учители, пишете ни на p.ivanov@prepodavame.bg, за да задействаме нещата.