Проекти:

Хранителни експерти - изследване на липидите

В този научен проект учениците се запознават с основните видове липиди в хранителните продукти, измерват съдържанието им в често консумирани храни и изготвят рекламни материали за здравословни продукти, като изтъкват предимствата им спрямо техни аналози.

4

8 седмици

Подготовка

45 минути

Предварителна подготовка на учителя

Урок

45 минути

Урок 1 – Видове липиди

Урок

45 минути

Урок 2 – Липидна екстракция

Урок

45 минути

Урок 3 – Липиди в храната

Изплозвайте всички функционалности!

Създавайки личен профил ще персонализираме ресурсите, които виждате, ще запазвате ресурси в любими, ще имате достъп до групи с други потребители и още много функционалности.  

Регистрирайте се безплатно. Отнема само 30 секунди.