fbpx

КУРС

Canva за учители

Безграничните възможности на онлайн платформата за дизайн Canva за образователни цели, по-ангажирани ученици и по-красива класна стая (онлайн и офлайн) В този курс ще ви запознаем с основните функции и предимства за учители на една от най-полезните и лесни за използване дизайн платформи в света – Canva.

За курса

Курсът включва

Споделете курса с колеги

Какво ще научите

Съдържание

Съдържание

Какво е Canva?
Canva в класната стая
Създаване на учителски профил в Canva
Организиране на работното пространство в Canva
Добавяне на ученици и колеги в Canva
Създаване на дизайн материали с Canva
1 от 3

Водещ

pavlina-snimka
Павлина Радославова СТАРШИ СПЕЦИАЛИСТ "МАРКЕТИНГ И КОМУНИКАЦИИ"
Павлина е част от екипа на фондация “Заедно в час” от 2016 г., като има богат опит в сферата на публичната комуникация и медийната подкрепа на различни обществено значими инициативи. Работила е в PR агенция, сайта за четене и книги „Аз чета“ и фондация „Детски книги“. През годините е участвала в осъществяването на редица кампании за насърчаване на четенето за деца и възрастни и образователни събития. С Canva работи активно през последните три години. Обича да предизвиква гледната си точка с пътувания, книги, изкуство, фотография и хубаво кино, но най-вече разговори с хора.

Отзиви

Това беше един от най-добрите курсове, които съм гледала. Курсът ми помогна да развия мисленето си за ученето - от лежерно учене до продължаваме да учим през целия живот.

Canva за учители
Иванка Михалевска Учител

Този курс беше истинска наслада. Водещите са страхотни и много приятни за слушане, а материалът беше поднесен логично и много интересно. Нямам търпение да приложа всичко, което научих с децата си.

Мария Ганчева Родител

Много добър курс за нагласа за развитие. Концепциите са много добре обяснени, а инструктурките помагат, за да се разберат идеите и примерите. Записах се за курса, за да валидирам разбирането си за нагласата за развитие и въпреки това научих нови неща. Страхотен курс!

Canva за учители
Димитрина Иванова Учител

  Какво получавате

  Започнете да учите още днес

  Canva за учители

  Споделете

  Често задавани въпроси

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Всеки курс в Prepodavame.bg е подготвен от експерти по темата и се състои от комбинация от различни видео материали, статии, допълнителни четива, а понякога и задачи и тестове. Всички курсове са предварително организирани и може да ги гледате в удобно за вас време.

  На първо място трябва да влезеш в своя профил. Ако нямаш такъв можеш да се регистрираш безплатно. След като си влязъл в профила си можеш да избереш курс и да се запишеш за него. Някои от курсовете трябва да бъдат предварително закупени.

  Ако изгледаш всички видеа, прочетеш допълнителните материали и направиш тестовете и заданията към даден курс ще получиш сертификат.

  Курсът се провежда напълно асинхронно и можеш да го гледаш в удобно за теб време. Ти сам определяш колко време отделяш и кога.

  Може да закупите курса с дебитна или кредитна карта. 

  Ако имате нужда от фактура може да пишете на [email protected] с данните на вашата организация и ще ви изпратим фактура. 

  Съдържание

  Какво е Canva?
  Canva в класната стая
  Създаване на учителски профил в Canva
  Организиране на работното пространство в Canva
  Добавяне на ученици и колеги в Canva
  Създаване на дизайн материали с Canva
  1 от 3